Witte Wijnen - Wijnservices specialist in Wijnen

Alleen bij Wijnservices zijn elke witte wijnen in alle opzichten goed. Elke witte wijn die je koopt bij Wijnservices is met zorg en bijzonder kritisch gekozen. Alleen de beste witte wijnen koopt u gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Wijnservices.nl!

Witte wijnen

Diverse witte wijnen vind je in het assortiment van Wijnservices.nl. De witte wijnen van Wijnservices zijn afkomstig uit verschillende landen en streken met ieder haar eigen karakteristieke en unieke smaak. Binnen het assortiment vind je onder andere witte wijn afkomstig uit Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland.

Witte wijn

De witte wijnen van Altijd goed zijn geschikt voor elk moment. Deze witte wijnen hebben een vriendelijke, frisse en zachte smaak. En zijn zeer plezierig om te drinken. Geschikt om zomaar te drinken en bijvoorbeeld bij feestjes, hapjes en salades.

Witte wijnen - Fris 

Witte kwaliteitswijnen vind je in Fris en Fruitig. Goede droge witte wijnen met een frisse, opwekkende smaak. Wijnen met een zachtere smaak zijn bijvoorbeeld de druiven Chardonnay, Viognier en Pinot Grigio. Ook zijn er de frissere wijnen met de druiven Sauvignon Blanc, Trebbianno en Lugana.

Witte wijnen - Vol en Rijk

De witte wijnen onder Vol en Rijk bestaan uit rijke smaakvolle droge witte wijnen van een hoge kwaliteit. Vaak van beroemde wijnhuizen zoals Saint Cosme uit de Rhone. Vaak hebben deze witte wijnen een houtrijping gehad, zodat er extra rijkdom ontstaat. De smaak is lang en mondvullend. Meestal zijn het wijnen voor bij gerechten met zalm en gevogelte.

Witte wijnen - Half Zoet

Frisse wijnen met de natuurlijke zoetheid van de druiven. Deze witte wijnen vind je onder Half Zoet. Door het natuurlijke zoet van de druiven proef je een chique, lichte, frisse smaak naast de natuurlijke zoetheid. Het alcohol percentage is vrij laag. De wijnen staan bekend om de licht zoete smaak met een charmante frisheid.