Witte wijn acties

KENNISMAKING: WITTE WIJN ACTIES

We willen een aantal kwaliteitswijnen extra aandacht geven met scherpe kennismakeingsaanbiedingen.

ACTIES ITALIAANSE WITTE WIJN

Tachino Marsenca

In het schilderachtige dorpje Castelleto del Orba, in het Piemontse Monferrato, bevindt zich het domein Tacchino.Ze werken natuurlijk en winnen nu prijs na prijs. "Goede wijn wordt in de wijngaard gemaakt", aldus Romina Tachino. Een heerlijke witte wijn is de Marsenca. Droog, fris, mineralig, vol klasse. Je kunt er voordelig mee kennismaken, nu van 7,95 voor 6,95

mar

 

 

 

 

 

ACTIES FRANSE WITTE WIJN

Lorgeril, Chardonnay en Viognier

In Frankrijk willen we twee domeinen onder aandacht brengen. Nabij Carcassonne bevindt zich het kwaliteitdomein Lorgeril. Je proeft in de wijn zowel zon als frisheid, want hoog op de heuvels zijn er zowel de Artlantische als de Mediterraanse invloeden. Kennismakingsacties zijn er met de Bourgondische stijl, frisse,  Chardonnay les Pierres (van 7,95 voor 5,95) en  de rijke smaakvolle Viognier les Pierres(van 7,95 voor 5,95), beiden uit hoog gelegen wijngaarden.

charpier

 

 

viog
 

 

 

 


 

Domaine le Metairie Chardonnay en Chardonnay Reserve

Domaine Metairie maakt karaktervolle kwaliteitswijn, die ook nog eens heel toegankelijk is. Er is veel aandacht voor een natuurlijke bewerking van de wijngaarden die in de Languedoc liggen. We hebben kennismakingsacties met de vriendelijke, zonnige Metairie Chardonnay (van 6,95 voor 5,95) en de houtgerijpte rijke, zachte Chardonnay Reserve (van 8,95 voor 6,95).

reserve

charmet