Wijn Nieuws

Wijnproeverijen: Nieuw "Mode & Wijn, de najaarscollectie"

We doen wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een wijn en mode proeverij voor de klanten van mode winkels.

Mode & Wijn, de najaarscollectie" is een nieuwe proeverij. We proeven 7 wijntjes, die afgestemd worden op de klanten en positionering van een mode winkel. Met nieuwe bag openers, nieuwe trends, klassiekers anno nu. We kijken naar motivaties, behoeftes en en gedrag. En het is vooral gezellig.

Informatie: eduard@wijnservices.nl

De kosten bedragen standaard € 10 per deelnemer (minimaal 10), plus de kosten van geopende wijn en reiskosten a € 0,19 per km, indien de proeverij plaatsvindt in een straal van 20 km buiten Zeewolde of 20 km buiten Groningen. De deelnemers ontvangen een speciale cadeaubon ter waarde van € 7,50. Voor grotere aantallen of speciale bedrijfsopdrachten maken we maatwerk afspraken. Neem concact op met info@wijnservices.nl

Een Heel Origineel Wijnpakket: Wijnthriller met passende fles wijn!

Als je op zoek bent naar een origineel wijnpakket dan is dit een idee: De wijnthriller "Yquem", vol intriges uit de internationale wijnwereld, een bestseller van Addy Kaiser  in één pakket met de fantastische vederlichte zwoele Lusera Moscato. Je ontvangt ze in één pakket, kosten 19,95.

yquemnieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijn per fles bestellen

Zo kun je 1 of 2 flesjes van een exclusieve wijn bestellen, bv de Barbaresco van Gaja, ,maar ook je eigen proefpakket samenstellen. Ideaal om uw favoriete huiswijn te ontdekken. Of om wijnlanden te vergelijken. En vanaf 100 euro is verzending GRATIS

Nieuw en bekroond! Cava Cristallino, nu slechts 7,95.

Door Wine&Spirits Gekozen tot beste koop. Bubbels voor de feestelijke momehten? Recepties? Maar wel bubbels van kwaliteit? Nieuw bij Wijnservices, een voortreffelijke Cava, Cristallino Cava Brut. De Spaanse cremant. Gemaakt op dezelfde manier als champagne en cremant. Vriendelijk, aromatisch van smaak. Met een prijs van 7,95 is de prijs/kwaliteit heel vriendelijk. 

Wijnservices is vernieuwd. Elke week acties. Bestellen per fles.

Wijnservices heeft vandaag de nieuwe Wijn Webwinkel gelanceerd in Nederland. Wijnservices biedt veel soorten wijn en heeft veel kennis in huis over de betere wijnen. Je koopt alle wijn met Goede Wijngarantie, dus gegarandeerd goede wijn voor een scherpe prijs. En altijd van herkenbare duurzame domeinen. Geen supermarktwijn. Ook op zoek naar goede witte wijn, rode wijn of Rosé, koop uw wijn makkelijk bij de beste wijn winkel van Nederland. Je kunt de wijn per fles kopen en vanaf € 100 gratis verzending!

Wild en wijn: Chateau Pesquié Terrasses.

Vinoloog en eet expert Hein Post: "Voor wild en wijn is de Chateau Pesquié Terrasses de grote aanrader. De smaak met de Syrah is precies goed. Een voortreffelijk wildwijn die elk wildgerecht lekkerder maakt. En met € 8,95 heb heel veel waar voor je geld". 

DHV duurzame wijn, met eigen logo voor duurzame klanten.

Ingenieursbureau DHV uit Amersfoort zocht een actie voor haar klanten. Voor deze klanten is duurzaamheid belangrijk. DHV staat ook voor duurzaamheid. We selecteerden de Icona Trebbiano, van een duurzaam domein en schreven er het verhaal van het wijn domein bij . Icona werkt bovendien met voormalige probleemjongeren uit Napels. Het werkt. Ze komen uit hun omgeving en leren een vak, En het is vooral een heerlijke witte wijn.