Tachino wijn

Vanaf de hoogvlakte van La Mancha, wat meer dan 600 meter hoog ligt, komt de heerlijke wijn Finca la Carrasca. De wijn is afkomstig van de vierde generatie van de familie Lozano, die naast klassieke Spaanse wijnen ook een mooie lijn heeft met uitbundig fruittinten en een hele zuivere smaak. Of u nu op zoek bent naar de Finca la Carrasca tinto (rode wijn), de Finca la Carrasca blanco (witte wijn) of de Finca la Carrasca Rosado (rosé), u besteld ze gemakkelijk online bij Wijnservices.nl. 

Finca La Carrasca Tinto

De Spaanse Rode Wijn 'Finca la Carrasca Tino' is een wijn geschikt voor alle dagen. Door zijn complexe smaak gaat de wijn niet vervelen en valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de echte wijnliefhebber. 

Een frisse, lichte smaak met vele invloeden van donkerrood fruit maken de Finca la Carrasca Tinto uitermate geschikt als lekkere wijn bij wit en rood vlees en tapas.

Wilt u binnenkort ook genieten van Finca la Carrasca Tinto? Bestel hem hier!

 

Finca La Carrasca Blanco

Een lekker verfrissende, strak droge, maar ook een hele levendige Spaanse witte wijn, zo kan de Finca la Carrasca Blaco het beste worden beschreven. De wijn is gemaakt van druiven uit de klasse Sauvignon Blanc en Verdejo. 

Finca la Carrasca Blanco is de perfecte wijn bij asperges en is ook zeer goed te drinken bij zachte geitenkaas en lichte visgerechten welke niet gerookt zijn.

Bestel de Finca la Carrasca Blanco gemakkelijk hier in onze webwinkel.

 

Finca La Carrasca Rosada

Ook de Rosé wijn, Finca la Carrasca Rosada, heeft weer de verfrissende smaak die we van de familie Lozano gewend zijn. De hoge ligging van de wijnvelden geven de Finca la Carrasca de complexe en verfrissende smaak.

Ook deze Rosé heeft tonen van donkerrood fruit, een zeer verfrissende, maar toch een heel complexe smaak. Heerlijk bij Tapas of wit vlees. 

Bestel de Finca la Carrasca Rosada gemakkelijk online in onze webwinkel.