Rode Wijnen - Wijnservices specialist in Wijnen

Alleen bij Wijnservices zijn elke rode wijnen in alle opzichten goed. Elke rode wijn die je koopt bij Wijnservices is met zorg en bijzonder kritisch gekozen. Alleen de beste rode wijnen koopt u gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Wijnservices.nl!

Rode wijnen

Diverse rode wijnen vind je in het assortiment van Wijnservices.nl. Binnen het assortiment vind je onder andere rode wijnen afkomstig uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Zuid-Amerika. Je vindt hier rode wijnen geschikt voor bij de borrel en voor bij het diner. Bekijk ons assortiment voor de juiste rode wijn per gelegenheid!

Rode wijnen Altijd goed

De naam van de rode wijnen Altijd goed zegt het al, deze wijnen zijn goede, plezierige wijnen geschikt voor elk moment. Deze rode wijnen zijn fruitig, smaakvol, soepel en hebben een vriendelijke smaak. Deze rode wijnen zijn ideaal als huiswijnen in de horeca. Deze rode wijnen zijn veelal gemaakt van de Nero d’Avola en Tempranillo druiven.

Rode wijnen Licht en Fruitig

De rode wijnen met een licht en fruitige smaak zijn echte kwaliteitswijnen met een goede fristoon, fruit en karakter. Veel voorkomende druiven zijn de Merlot, Cabernet Sauvignon, Nero d’Avalo en Sangiovese. Of de net wat frissere Barbera, Dolcetto, Pinot Noir, Syrah en Grenache.

Rode wijnen Zacht en Soepel

De rode wijnen die onder zacht en soepel vallen zijn voor liefhebbers van meer volle, zachte en soepele wijnen. Voorbeelden hiervan zijn de Merlot, Cabernet Sauvignon, Sangiovese en vaak hebben deze wijnen wat houtrijping gehad, daardoor proef je een lichte vanille toon.  

Rode wijnen Stevig en Rijk

Stevig en rijk bestaat uit rode wijnen die vaak een houtrijping hebben gehad, hierdoor kun je de vanille tonen proeven. Deze rode wijnen zijn voor de echte liefhebbers van wijn met veel vulling en een lange smaak. Voorbeelden zijn de stevige Rhone wijnen zoals de Vacqeiras, Chateaneuf du Pape en Gigondas.