Prosecco- Wijnservices specialist in Prosecco

Alleen bij Wijnservices is Prosecco in alle opzichten goed. Elke Prosecco die je koopt bij Wijnservices is met zorg en bijzonder kritisch gekozen. Alleen de beste Prosecco koopt u gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Wijnservices.nl!

Prosecco

Dé mousserende wijn van Italië is Prosecco. In de afgelopen jaren is Prosecco steeds populairder geworden vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Genieten van Prosecco doet u op een terrasje of met een feestje. Het openen van een fles Prosecco met een klinkende plop heeft toch altijd iets feestelijks.

Prosecco - Italië

Prosecco wordt in het Noordoosten van Italië geproduceerd. In de heuvels tussen de stadjes Valdobbiadene en Conegliano ligt het hart van de Prosecco productie. Hier komen de allerbeste en duurste Prosecco vandaan.

Prosecco - Frizzante en Spumante

Prosecco kan als vino frizzante of als spumante worden gemaakt. Het verschil zit in de bubbels. Spumante is de Italiaanse naam voor een mousserende wijn en Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is. Deze variant bevat minder koolzuur doordat het tweede gistingsproces korter is dan bij een spumante.  

Prosseco kopen

Het aanbod Italiaanse wijnen is erg groot. Maar Wijnservices heeft de beste Italiaanse wijnen voor je geselecteerd. Witte wijn, rode wijn, rosé en bubbels. Onder bubbels zul je geheid de lekkerste Prosecco tegenkomen. Bij Wijnservices tref je een compleet assortiment wijnen.