Wijnservices.nl - Netwerk van de beste wijndomeinen- Gegarandeerd goede wijn - Combineert beroemde wijnen en kleine domeinen

lo

Wijnservices.nl: Gegarandeerd altijd goede wijn kopen tegen een scherpe prijs, bij authentieke wijnproducenten.

 

Waarom bestaat Wijnservices? Allereerst omdat we iets kunnen leren van de natuurlijke leefstijl in Mediterraanse landen. In de wijnbouw komt dat goed tot uitdrukking. Er is begrip voor wat de natuur te bieden heeft. Er is minder stress. Er is meer genieten van het leven, meer meedoen in alle leeftijden. Dat kun je proeven in de wijn. Mits die goed is, met goede wijngaarden en met goede expertise gemaakt.

Hein Post: "Wijn moet op alle onderdelen kloppen (-fruitigheid, frisheid, smaak, prijs, duurzaam-). In welke prijsklasse dan ook. Is iets niet goed, dan nemen we de wijn niet op". Hein is één van meest gerenommeerd wijnkenners van Nederland. De man achter de wijn van Gastrovino en enkele sterrenrestaurants. Maar verzorgt ook de lekkere wijn in de Groningse eetcafé's en golfbanen.

Eduard Plate: "Daarbij willen we goede, kleine, authentieke wijnproducenten een kans geven. Die kwaliteit en puurheid hebben. Waar je heen kunt gaan om de wijngaarden te bezoeken en te zien hoe de wijn wordt gemaakt. Het is een prachtig natuurproduct".

Wijn moet gegarandeerd lekker en goed  zijn. We kunnen dat garanderen omdat we samenwerken met een groot netwerk van beroemde wijndomeinen en de beste kleine onbekende domeinen. Je bestelt dus gegarandeerd goede en vooral lekkere wijn. Gerenommeerde wijnkenners Hein Post en Henk Beins staan daar garant voor.

Onze wijn is direct uit voorraad leverbaar. Je hebt je je bestelling in 3 werkdagen thuis en je kunt per fles bestellen. Je kunt bij je bestelling aangeven wat er moet gebeuren als je niet thuis bent. Bijvoorbeeld: "Zet maar in de carport", of "Breng maar naar één van de buren".

Italiaanse wijn bestellen, Franse wijn bestellen, Spaanse wijn bestellen, rode wijn bestellen, witte wijn bestellen, champagne bestellen wordt gegarandeerd goede wijn wijn bestellen. Door een groot netwerk wijnproducenten, en neus voor nieuwe wijn ontdekkingen

Wijnservices heeft een groot netwerk van wijnproducenten, met een mix van opkomende kleine domeinen en wereld beroemde producenten. We kennen ze persoonlijk. Wil je alleen maar juweeltjes van wijn? Dan is Wijnservices.nl jouw wijn adres. Voor rode wijn, witte wijn, rosé, en bubbels. Van € 4 tot € 400. Wijnvoordeel bij gegarandeerd goede wijn en veel leuke wijn aanbiedingen.

 
rhone

 

 

 

 

 

 

 

 

Herkenbare, duurzame domeinen

Eduard Plate “We willen op een toegankelijke manier goede wijn aanbieden. Met informatie en verhalen over de producent en de regio. Met de zekerheid dat de wijn die  je koopt ook echt goed is. Met iemand als Hein Post kunnen we dat ook waarmaken. We selecteren elke wijn met vier vinologen en een team van wijnliefhebbers, die kijken naar prijs, kwaliteit, smaak en het domein”.

sassicaia

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnervaring

Wijnservices  is eind 2010 opgericht door Hein Post en Eduard Plate. Hein is één van meest toonaangevende wijninkopers van Nederland, en werkte voor de belangrijkste wijnspeciaalzaken. Zoekt ook altijd vernieuwing. Wordt gezien als één van de grotere kenners in ons land. Hij is wijnontdekker, bezit een aantal winkels, is wijnadviseur van Gastrovino en selecteert wijn voor restaurants.

Eduard Plate is columnist en wijn ontdekker, kent veel Italiaanse wijngebieden, en werkte o.a. bij Wehkamp, Sanoma (uitgever van o.a. Libelle, VT Wonen, Linda) en was directeur van de AKO boekenwinkels.Heeft een management advies bureau (www.eduardplate.nl) en verzorgt al jaren wijnproeverijen.

ep

 

 

 

 

 

Neusje voor wijnontdekkingen

Voor beiden geldt: Een neusje voor wijn ontdekkingen. En voor domeinen die net boven de middelmaat uitsteken. Daarnaast laten ze u ook kennismaken met een aantal beroemde wijndomeinen, die niet alleen beroemd zijn, maar nog altijd verbluffend lekkere wijn maken.

 
Hein Post   Eduard Plate

Bedrijven: wijnservices, pakketten en loyaltyshops

Voor bedrijven zijn er speciale wijnservices. Zo maken we wijn assortimenten, helpen we bij ecommerce.Doel: Extra customer loyalty.Daarnaast maken we aansprekende wijnpakketten en verzorgen we proeverijen. Garantie: Deskundigheid en creativiteit. Reken gerust op een goed idee.

dhv

 

 

 

 

 

 

 

 

Visie: Goede wijn bestellen als zekerheid

We willen wijn kopen makkelijker en leuker maken. Maar hoe kies je wijn?

“Daar willen we bij helpen. Op een toegankelijke manier goede wijn aanbieden van bijzondere domeinen. Die we kennen, waar een verhaal bij hoort. Met de zekerheid dat de wijn die je koopt ook echt goed is.” 

Mensen letten steeds meer op hun gezondheid. ”Maar als we een wijntje drinken, moet het wel een goede zijn” En de prijs?  Hein Post:  “In elke wijngebied  vind je een hele categorie middelmatige wijnen, vaak ook slechte wijnen en slechts enkele ècht goede wijnen. En die moet je weten te vinden.. Dat kan een huiswijn  zijn van rond  de € 5, een  bijzondere wijn rond de € 8 of een beroemde wijn.  “ Er zijn wijnen van ruim boven de € 10 die zwaar tegenvallen. Hun prijs niet waard zijn. Goede wijn hoeft ook niet duur te zijn. U vindt het allemaal op onze site”.

logoDWS

Vragen, tips, ontdekkingen

We houden ons aanbevolen voor uw vragen, tips en ontdekkingen. U kunt ze mailen naar info@wijnservices.nl