Wijnservices.nl - Brengt herkenbare wijn producenten en wijnliefhebbers bij elkaar -

lo

Wijnservices.nl: We willen herkenbare Europese wijn producenten en wijnliefhebbers bijelkaar brengen.

 

Wijnservices.nl is een project van Hein Post en Eduard Plate. Wie zijn we en waarom bestaat Wijnservices?

Hein Post is wijnontdekker voor Gastrovino, heeft een wijnwinkel ("daardoor spreek ik dagelijks veel wijnliefhebbers"), is adviseur bij 30 restaurants en is register vinoloog bij de Nederlandse Wijnacademie. "Maar vinoloog zijn is vaak geen pré", aldus Hein Post,"Veel vinologen kunnen niet meer onafhankelijk proeven. Ze proeven wat ze denken dat ze moeten proeven". Over het ontdekken van wijn:"Er is slechte wijn en veel middelmatige wijn. En ongeveer 5% steekt er boven uit. Daarvan heeft maar een deel een faire prijs. Die wijn zoeken we". 

Eduard Plate is geograaf en retail expert. "Geografie gaat over ruimtelijk gedrag van mensen en producten. In mijn werk help ik regio's, steden en centra met hun economische groei.  Daar zit een grote overeenkomst met wijn". Hij heeft een groot netwerk in Italiaanse wijnregio's. En durft net als Hein onafhankelijk te proeven. Dat bracht hem furore bij Vinitaly. "Is deze wijn wel zoals-ie met zijn", vroeg hij over een bejubelde wijn op een bijeenkomst van kenners, kopers en producenten. Iedereen viel stil. De eigenaar proefde en de wijn bleek inderdaad niet te kloppen.

Wijn bestellen? Drie redenenen om dat bij Wijnservices.nl te doen:

1. Duurzaam. Wijn van dichtbij uit Europa. Herkenbare producenten

Wijn is een natuur product. Meestal van kleine producenten. Waarom zou je wijn duizenden kilometers over de wereld slepen als Europa zo'n rijkdom aan wijn heeft?

2. Producenten - klein of beroemd- die boven gemiddeld goed zijn

We zoeken herkenbare wijn producenten. Met goede wijn van goede wijngaarden. Die zijn meestal te klein voor de supermarkten. Daarvoor maken ze te weinig wijn. We zetten ze naast de beroemde chateau's en geven ze een extra kans.

3.Goede wijn garantie. Elke wijn is 100% goed

Alle wijn bij Wijnservices.nl klopt 100%. Dus geur, smaak, afdronk vormen een kloppend geheel. Daarnaast moet de prijs kloppen. In die combinatie is Wijnservices.nl uniek. Je kunt proeven in onze wijnwinkels.

 

Wijn moet gegarandeerd lekker en goed  zijn. We kunnen dat garanderen omdat we samenwerken met een groot netwerk van beroemde wijndomeinen en de beste kleine onbekende domeinen. Je bestelt dus gegarandeerd goede en vooral lekkere wijn.

Italiaanse wijn bestellen, Franse wijn bestellen, Spaanse wijn bestellen, rode wijn bestellen, witte wijn bestellen, champagne bestellen: je bestelt gegarandeerd goede wijn wijn. Dat maken we waar door een groot netwerk wijnproducenten, een onafhankelijk positie en een neus voor nieuwe wijn ontdekkingen

Wijnservices.nl is onafhankelijk en heeft een groot netwerk van wijnproducenten, met een mix van opkomende kleine domeinen en wereld beroemde producenten. We kennen ze persoonlijk. Wil je alleen maar juweeltjes van wijn? Dan is Wijnservices.nl jouw wijn adres. Voor rode wijn, witte wijn, rosé wijn en bubbels als prosecco, crémant, cava en champagne.

 
rhone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sassicaia

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnervaring

Wijnservices  is eind 2010 opgericht door Hein Post en Eduard Plate. Hein is één van meest toonaangevende wijninkopers van Nederland, heeft een wijnwinkel en is de motor achter de Gastrovino speciaalzaken. Zoekt ook altijd vernieuwing. Zoals omnichannel retail, de combinatie van online en winkels. Wordt gezien als één van de grotere kenners in ons land.

ep

 

 

 

 

 

Neusje voor wijnontdekkingen

Voor beiden geldt: Een neusje voor wijn ontdekkingen. En voor domeinen die net boven de middelmaat uitsteken. Daarnaast laten ze u ook kennismaken met een aantal beroemde wijndomeinen, die niet alleen beroemd zijn, maar nog altijd verbluffend lekkere wijn maken.

 
Hein Post   Eduard Plate

Bedrijven: wijnservices, pakketten en loyaltyshops

Voor bedrijven zijn er speciale wijnservices. Zo maken we wijn assortimenten, helpen we bij ecommerce.Doel: Extra customer loyalty.Daarnaast maken we aansprekende wijnpakketten en verzorgen we proeverijen. Garantie: Deskundigheid en creativiteit. Reken gerust op een goed idee.

dhv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logoDWS

Vragen, tips, ontdekkingen

We houden ons aanbevolen voor uw vragen, tips en ontdekkingen. U kunt ze mailen naar info@wijnservices.nl