Bestellen is heel eenvoudig. Alles op een rij.

MAANDAG BESTELD, WOENSDAG IN HUIS

Bestellen vanuit België?

Je hebt je wijn doorgaans in 2 werkdagen in huis. Dus maandag besteld tot 24.00, betekent woensdag bezorgd. Als je voor 14.00 bestelt en betaalt met ideal is je wijn vaak de volgende dag al in huis.

Vanuit België (Vlaanderen, Brussel) is de wijn 3e werkdag na de bestelling in huis. De kosten zijn € 8,95, vanaf € 250 gratis verzending. Betaling via overmaken of creditcard.

AFGEVEN KAN OP ELK GEWENST ADRES

Je kunt bij je bestelling aangeven waar je wijn bezorgd moet worden. Op je woonadres, bij iemand anders in je straat of op je  werkadres.

JE KUNT AANGEVEN WAT ER MOET GEBEUREN ALS JE NIET THUIS BENT

Mocht je niet thuis zijn, dan kun je aangeven wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld: "Afgeven bij één van de buren". Of: "Zet maar achter het huis". Als je dat niet doet en je bent niet thuis, dan tref je een briefje waarop staat wanneer de wijn de volgende dag opnieuw wordt aangeboden. Je kunt ook contact opnemen om af te spreken waar en wanneer uw je bezorgd moet worden. Of dat je je wijn liever zelf ophaalt

BETALEN VIA IDEAL, DOOR OVERMAKEN OF ACHTERAF BIJ DE POSTBODE

Betalen kan via Ideal of door het bedrag over te maken. Doorgaans betekent overmaken dat je wijn iets later bezorgd wordt, het hangt er dan van af hoelang de overschrijving duurt. Voor Belgische klanten is ideal nog niet mogelijk. Zij moeten het bedrag overmaken naar het banknummer dat onder aan deze pagina staat. Doorgaans is ook voor Belgische klanten de wijn in 3 werkdagen huis. Je kunt ook bij de postpode betalen. De extra kosten zijn dan € 15,00 in Nederland. Neem voor buitenland even contact op met info@wijnservices.nl

ACHTERAF BETALEN VIA AFTERPAY

AfterPay voert voor Wijnservices.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Wijnservices.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

GARANTIE: NIET GOED GELD TERUG OF OMRUILEN

Garantie: Bevalt de wijn niet, dan kunt je je wijn terugsturen en krijgt je je geld terug of ruilen we je je wijn om. Je mag ook kiezen voor een waardebon ter waarde van het bestelbedrag.

VERZENDKOSTEN EN GRATIS VERZENDING

Het minimum bestelbedrag is € 25. De verzendkosten zijn € 4,95 in Nederland, € 8,95 in België en € 12,95 in Duitsland. Verzenden is gratis indien je voor € 100 of meer bestelt in Nederland. In België is verzenden gratis bij een bestelling van € 250 of meer, in Duitsland bij € 350 of meer.

BETALEN VANUIT HET BUITENLAND: IBAN NUMMER

Bedrag overmaken:

ABN AMRO Bank NL47ABNA0573445478 t.n.v. Direct Wijn Services BV

Bestellen buiten Nederland:

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL47ABNA0573445478