Italiaanse Wijn - Wijnservices specialist in Wijnen

Italië is bij uitstek een wijnland. Het unieke aan Italië is dat er geen gebied is zonder wijn. Het aanbod Italiaanse wijnen is erg groot. Maar Wijnservices heeft de beste Italiaanse wijnen voor je geselecteerd. Witte wijn, rode wijn en rose. Bij Wijnservices tref je een compleet assortiment Italiaanse wijnen.

Italiaanse wijnen

Er is veel te vertellen over Italiaanse wijnen. Alle regio’s produceren overheerlijke Italiaanse wijnen. Het zuiden van Italië kent een zonnig klimaat en staat bekend om haar volle, kruidige Italiaanse wijnen. Uit het berggedeelte in het noorden van Italië kennen we juist de frisse, zure Italiaanse wijnen.   

Italiaanse wijn gebieden

De Italiaanse wijngebieden zijn veelzijdig. Er is geen regio waar geen wijn is. Wijnservices geeft een selectie weer van voortreffelijke Italiaanse wijnen in alle prijsklassen. Ons netwerk bestaat uit opkomende wijndomeinen en wereldberoemde producenten. Dit plaatje geeft het aantal wijngebieden weer van Italië. 

Italiaanse wijnen proeven 

Uit de wijngaard in Abruzzo gelegen in de bergen aan de Adriatische Zee tref je zeer drinkbare, vriendelijke kwaliteitswijnen van Icona. Met rode wijnen als de Montepulciano en Sagiovese en in witte wijnen Trebbiano. In de wijngaarden van Venetië treffen we de rijke Prosecco Dagoli en de frisse, zeer plezierige Blush Pinot Grigio, een bijzondere en  hippe rosé van hoge kwaliteit.

Italiaanse wijnen kopen

Het aanbod Italiaanse wijnen is erg groot. Maar Wijnservices heeft de beste Italiaanse wijnen voor je geselecteerd. Witte wijn, rode wijn en rosé. Bij Wijnservices tref je een compleet assortiment Italiaanse wijnen.