Wijnservices specialist in Huiswijn

De huiswijn is wijn dat door de aanbieder bevolen wordt als een voor veel mensen toegankelijke wijn. De huiswijn die door Wijnservices wordt aanbevolen valt onder de categorie Altijd Goed. De huiswijn wordt aangeboden voor een gunstige prijs. Vaak wordt in de horeca huiswijn geschonken als standaard wijn. Ook in de privésfeer kan men wijn van het huis schenken. De gastvrouw of heer schat daarbij in dat aanwezigen de betreffende wijn zullen waarderen.

Rode huiswijnen

De rode wijnen in Altijd Goed zijn goede, plezierige wijnen die geschikt zijn voor elk moment. Deze rode wijnen zijn fruitig, smaakvol, soepel en hebben een vriendelijke smaak. Deze rode wijnen zijn ideaal als huiswijnen in de horeca. Deze rode wijnen zijn veelal gemaakt van de Nero d’Avola en Tempranillo druiven.

Huiswijn Spaans rood - Toma Finca la Carrasca

De Toma Finca la Carrasca is een smaakvolle rode wijn. De Finca la Carrasco is een opvallend complexe wijn. Deze Spaanse rode wijn heeft veel frisse tonen van donkerrood fruit en is een alledaagse drinkwijn die niet gaat vervelen.

Witte Huiswijnen

De witte wijnen in Altijd goed zijn geschikt voor elk moment. Deze witte wijnen hebben een vriendelijke, frisse en zachte smaak. En zijn zeer plezierig om te drinken. Geschikt om zomaar te drinken of bijvoorbeeld bij feestjes, hapjes en salades.

Huiswijn wit - Toma Finca la Carrasca wit

De Toma Finca la Carrasca wit is de ideale huiswijn en is gemaakt van de klasse druiven Sauvignon Blanc en Verdejo. De wijn is verfrissend, strak droog maar ook gul en levendig van smaak. Deze Spaanse witte wijn is ideaal te gebruiken als huiswijn en zal je nog verrassen.

Huiswijn kopen

Wijnservices heeft beste wijnen voor je geselecteerd en de beste huiswijnen vind je in de categorieën Altijd Goed zowel wit als rood. Bij Wijnservices tref je een compleet assortiment aan wijn. Alleen de beste wijn koopt u online gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Wijnservices.nl!