Exclusieve Wijn - Wijnservices specialist in wijnen

Alleen bij Wijnservices is elke wijn in alle opzichten goed. Elke wijn die u koopt bij Wijnservices is met zorg en bijzonder kritisch gekozen. Alleen de beste wijn koopt u gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Wijnservices.nl!

Exclusieve wijnen

Diverse exclusieve wijnen kunt u vinden bij Wijnservices. Hierbij kunt u denken aan een uiterst zeldzame Port maar ook aan een volle witte biologische kwaliteitswijn. Hier vindt u de meest exclusieve wijnen van Wijnservices.

Exclusieve wijn - Vintage Port Niepoort 1987

Vintage Port is uiterst zeldzaam en heeft een uitstekend portjaar. De Vintage Port is lekker en rijk van smaak. Deze Port is optimaal op dronk. De wijn heeft een zachte fluwelen verfijnde smaak en is een rijke, persoonlijke traktaktie voor al uw zintuigen.

Exclusieve wijn - Grand Cru Corton Charlemagne – Nicolas Potel

De Grand Cru Corton Charlemagne is bio dynamisch gemaakt. Bij het drinken van deze rijke volle witte wijn zullen limoen, kalk, een lichte hout smaak en opmerkelijke mineralen bij u opkomen. Nicolas Potel is een top producent en was één van de eerste producenten van biologische kwaliteitswijn. 

Exclusieve wijn - Barbaresco Gaja

Spatzuiver, veel ras en grote klasse. Dat is de Barbaresco. Deze heerlijke Italiaanse rode wijn uit Piemonte blijft ten allen tijde goed verteerbaar en tot de laatste druppel boeiend. Deze wijn moet u eens in uw leven gedronken hebben!

Exclusieve wijn - Toscane Ornellaia Bolgheri

Deze Italiaanse rode wijn is van een zeer geslaagde jaargang. Kenmerken van de Toscano Ornellaia Bolgheri zijn de opmerkelijke frisheid en prachtige balans.