Exclusieve wijnen

exclusieve wijn ornellaia

 

 

 

 

Hein Post van Wijnservices.nl en Gastrovino: één van de belangrijkste kenners van exclusieve wijn in Nederland

Hein Post heeft een zeer goede reputatie in het selecteren en vinden van goede wijn. Hij doet ook voor Gastrovino. Daarom is het mogelijk om ook zeer exclusieve wijn in het assortiment te hebben. Die wijn is vaak nauwelijks verkrijgbaar. We leveren die wijn zelfs aan klanten buiten Nederland.

Ook bij dure wijn en exclusieve wijn kun je er op vertrouwen dat we alleen de goede wijnen in die prijsklassen aanbieden. Het lijkt raar, maar soms is ook dure wijn niet zoals deze moet zijn. Bij Wijnservices.nl ben je ervan verzekerd dat een exclusieve wijn ook van exclusieve kwaliteit is.

Het overzicht van direct beschikbare exclusieve wijn vind je hier.  Op de homepage van Wijnservices.nl klik je op Exclusieve Wijnen en je komt op het overzicht van direct beschikbare exclusieve wijn.

Op zoek naar een exclusieve wijn?

Zoek je een speciale wijn, bijvoorbeeld van een bepaald domein, uit een bepaald jaar of uit een bepaald gebied, neem dan contact op: info@wijnservices.nl of bel 036-5235959036-5235959. We gaan dan in ons netwerk zoeken naar de leverbaarheid en kunnen  je ook alles vertellen over de kwaliteit en de verkrijgbaarheid.