De goedkoopste Cotémas: Proefdoos van domein restaurant Paul Mas

Sappig&Fruitig
Frankrijk
Divers

€ 83,40 € 69,00

Omschrijving De goedkoopste Cotémas: Proefdoos van domein restaurant Paul Mas

De goedkoopste wijn van Cotémas, de huiswijn van het domein restuarant van Paul Mas. Want speciaal per 12 verpakt. Dat kosten voordeel is jouw bestel voordeel. Thuisproeverij aanbieding: 12 fles (wit, rood, rosé) voor € 69 (ipv € 83,40)

Paul Mas is de toonaangevende wijnboer uit Zuid Frankrijk. Maak voor 5,75 per fles (ipv 6,95!) kennis met de huiswijn van het wijndomein restaurant Paul Mas. Je ontvangt 12 flessen (4 rood, 4 wit, 4 rosé)

Dit zijn de 3 huiswijnen van het zeer bekende en hoog aangeschreven, druk bezochte Zuid Franse restaurant van wijndomein Paul Mas in Pézenas.

"Wat is dit toch een goede, lekkere wijn, in elke kleur. Moet je echt geproefd hebben", aldus Henk Beins, vinoloog, die de wijn beoordeelde met 4,5 op de schaal van 1-5.

Wijn Smaak

"Heerlijk. Deze wijn ruikt goed en zo is de smaak ook", zei iemand op onze mode&wijn proeverij over de rode Rouge Intense. Ook de witte CotéMas (Sappig!) en de rosé (Vriendelijk, smaakvol) werden heel lekker gevonden. Sappig, fruitig, smaakvol, droog. Elegant, vriendelijk. Gewoon erg lekker! Je bestelt er nu 4 van elke kleur in een speciale, extra voordelige proefdoos.

Wijn Waarbij

Rood 2015(druiven: carignan, grenache, merlot, syrah) : vlees, hapjes, kaas; Wit 2016 (druiven: vermentino, grenache, sauvignon blanc, chardonnay): Kip, vis, salades, hapjes, zachte kaas, zomaar. Rosé 2016(druiven: grenache, carignan): Salades, wit vlees, pasta

Mooie BBQ combinatie!

Wijn en domein

Paul Mas is een belangrijke wijnproducent en opende een restaurant op z'n domein in Zuid Frankrijk. Deze wijn is daar de huiswijn!

Ons panel: "Kersen, bessen, fris en soepel, lekkere smaak". Paul Mas weet de traditie en vernieuwing van Frankrijk te verbinden met een Autralische "touch"van wijnmaken. Je proeft een rijk rood fruit, maar ook afwisseling in de smaak zodat deze wijn nooit verveeld. Deze wijn wordt hoog gewaardeerd, en wordt bovendien met succes geserveerd in het restaurant op het domein in Montagnac, in de heuvels nabij Pézenas in het Franse Zuiden.

Coté Mas in de Zuid Franse heuvels nabij Pézenas

 

Cote Mas Paul Mas Rouge Intense

Cotemas Proefdoos Rood Rosé Wit BBQ Franse Wijn

 

Productkenmerken De goedkoopste Cotémas: Proefdoos van domein restaurant Paul Mas

Fabrikant:
Paul Mas
Artikelnummer:
Mas444
Kleur:
Rood
Land:
Frankrijk
Regio:
Languedoc
Druivensoort:
Divers
Inhoud (in L):
0.75
Oogstjaar:
2016
Houdbaar t/m:
2019
Kurk/Dop:
Schroefdop
Drinktemperatuur:
8en17graden
Alcoholpercentage:
13
Classificatie:
IGP Oc
Smaaktype:
Sappig&Fruitig
Drinkenbij:
Kaasjes
Producent:
Paul Mas
Wijnmoment:
Lekkere wijn moment!
Klanten zeggen:
Prachtflessen en heerlijk!

Recent bekeken