LowCalory Cielo 9 Light Blush Rosé Bubbels | Weightwatchers Tip

Bubbels
Italie
Merlot
MVO
Minimale afname: 6

Bestel 11 flessen en krijg er 12!

€ 4,45

Omschrijving LowCalory Cielo 9 Light Blush Rosé Bubbels | Weightwatchers Tip

Bestel 11, ontvang automatisch 12e fles gratis (dus prijs voor je is dan netto rond 4 euro per fles)

Familiedomein op de Colli Berici (nabij Venetië) dat met kleine wijnboeren samenwerkt. Maatschappelijk verwantwoord en duurzaam: deel opbrengst naar waterputten in Afrika

Cielo 9 blush rosé bubbels. Licht, veel te lekker, low calory.

Een lichte rosé frizzante wijn, met minder caloriën en heel lekker. Een glas Cielo 9 is 2 professional points net zoveel punten als een glas jus d'orange, aldus Weightwatchers. Lichte, vriendelijke rosé frizzante, gemaakt van de smaakvolle rode Merlot druif.

Weightwatchers Afvallen Light Wijn Rosé Bubbels Calorieen Cielo 9 Italiaanse Wijn Frizzante

 

 

Wijn

Fruitig, sappig, vriendelijke bubbeltjes. "Veel te lekker", zeggen klanten. Droge fruitige rosé frizzante. Gemaakt van de Merlot, waarbij de schil -met de natuurlijke roodblauwen kleurstof- gelijk verwijderd is. Daardoor is er de licht rose blush kleur en de lichte toegankelijke smaak.

Waarbij

Fantastisch als aperitief, bij soep, op verjaardagen, bij openingen, recepties. Heel leuk op balkon, terras, of in de tuin. Lekker bij salades. En net zoveel caloriën als in glas appelsap.

Domein

Cielo (nu geleid door Lucca en Pierrepaolo Cielo) is een oud familie domein op de Colli Berici, bij het dorpje Montorso, dat vernieuwing en kwaliteit combineert. In de loop der jaren is men gaan samenwerken met de andere domeinen op de Colli Berici, zodat het nu een vrij grote cooperatieve producent is.

Er is flink geinvesteerd, met het karakter van de heuvels van Montorso bleef behouden. Resultaat is goede, lekkere, betaalbare wijnen voor elke dag. Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. De oogst wordt overigens ook ingezegend door de pastoor. Deze frizzante is immens populair in Italië. Vriendelijk, licht, droog en goed gemaakt. Een heerlijk aperitief, of een prima idee bij een lichte lunch. Met slechts 9% alcohol en minder dan 58 caloriën per 100 ml is het ook nog een moderne light wijn, die toch het karater van de betere Veneto heeft.

Cielo e Terra: Duurzame MVO ondernemer. Deel van de opbrengst wordt gebruikt voor waterputten in Senegal, Afrika.

Cielo e Terra heeft duurzaamheid hoog in haar vaandel staan. Van de wijn van het bedrijf, overigens door de pastoor van Montorso ingezegend, gaat een deel van de opbrengst naar een waterputten project in Senegal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Goede Weightwatchers wijn, light wijn, dieet wijn, lekkere bubbels en frizzante rosé bestel je online bij Wijnservices.nl

Productkenmerken LowCalory Cielo 9 Light Blush Rosé Bubbels | Weightwatchers Tip

Fabrikant:
Cielo e Terra
Artikelnummer:
cie002
Kleur:
rosé
Land:
Italie
Regio:
Veneto
Druivensoort:
Merlot
Inhoud (in L):
0.75
Je koopt er:
11
Je krijgt er:
12
Oogstjaar:
2018
Houdbaar t/m:
2021
Biologisch:
MVO
Kurk/Dop:
Schroefdop
Drinktemperatuur:
9
Alcoholpercentage:
9
Classificatie:
Frizzante Veneto
Smaaktype:
Bubbels
Drinkenbij:
Hapjes
Producent:
Cielo
Wijntip:
Geschikt bij lijnen
Wijnmoment:
Altijd goed
Klanten zeggen:
Lekker en light!

Recent bekeken