Bigaro Perrone 11=12 Rosé Bubbels Aperitief En Dessert

fris zoet
Italie
Bracchetto

Bestel 11 flessen en krijg er 12!

€ 10,45

Omschrijving Bigaro Perrone 11=12 Rosé Bubbels Aperitief En Dessert

ook in wijnvoordeel doos per 12 te bestellen

BIGARO SULVERDI. HEERLIJK BIJ DESSERT, TAART, KOEKJES, CHOCOLADE, FRUIT

Lichte, echte Italiaanse natuurzuivere dessertwijn, deze Bigaro Sulverdi. Bij taartjes, ijs, cake, koekjes, chocola of rood fruit als aardbeien, kersen, frambozen. Deze wijn is vederlicht en natuurlijk zoet. 

NATUURZUIVER, AROMATISCH EN VEDERLICHT

Stefano Perrone maakt in de hoge groene heuvels rond het Piemontse dorpje Castiglione Tinella (nabij Turijn, Genua en Alessandria )klassewijn, die relatief heel betaalbaar is. Een wijn als de Sulverdi Bigaro, gemaakt van de Brachetto druif, is een chique natuurlijk zoete wijn met een laag % alcohol van 5%. Meestal kosten deze wijnen al gauw zo'n € 12 - € 15.

Deze wijn, Sulverdi Bigaro,  is ook bekend als Bigaro. Nu met exclusief etiket, gemaakt door Juliana Perrone. Sulverdi betekent zoiets als "Geniet van de dag". Proef de natuurlijke zoetheid van de Brachetto druif. En toch ook fris. Eigenaar Stefano Perrone weet wat hij doet. Geen suiker toegevoegd. Door gedeeltelijke vergisting bleef het alcohol % laag en werden niet alle natuurlijke suikers van de druif omgezet in alcolhol: Lichte wijn, bubbeltjes en heerlijke natuurlijke zoetheid. Niet platzoet.Teder roze kleur.Slechts 5% alcohol. Heerlijk stuivende geuren van rijpe frambozen en aardbeien stijgen op uit uw glas. De smaak van de wijn is zoet, maar tintelfris door de verkwikkende zuren èn de koolzuurbelletjes.

BUBBELS EN ZWOEL FRIS FRUIT

Het rode fruit is ook in de smaak van de wijn prettig aanwezig. De finale is fris en natuurlijk zoet, met verse fruittonen. Je proeft de Alpen, maar ook de creativiteit en zuivere natuur van de Piemonte.De zoeten zijn 100% afkomstig van de druiven! Als u de wijn goed gekoeld serveert (direct uit de koelkast (6-9 gr.C) is het genieten bij een mooi dessert met vers rood fruit (bijvoorbeeld een bavarrois of niet te zoet ijs), maar ook echte Italiaanse zachte bitterkoekjes (‘Amaretti Morbidi’) smaken er perfect bij.

 


Deze Sulverdi Bigaro Bracchetto kunt u voordelig online bestellen in onze webwinkel! 

Productkenmerken Bigaro Perrone 11=12 Rosé Bubbels Aperitief En Dessert

Fabrikant:
Elio Perrone
Artikelnummer:
per020
Kleur:
rosé
Land:
Italie
Regio:
Castiglione Tinella
Druivensoort:
Bracchetto
Inhoud (in L):
0.75
Je koopt er:
11
Je krijgt er:
12
Oogstjaar:
2018
Houdbaar t/m:
2021
Kurk/Dop:
kurk
Drinktemperatuur:
6
Alcoholpercentage:
5
Classificatie:
Natuurlijke zoetheid van de druif
Smaaktype:
fruitig&licht
Drinkenbij:
blauwe kaas
Wijntip:
Koekjes
Wijnmoment:
Iets bijzonders
Klanten zeggen:
Zwoel, fris, licht, smaakvol, als aardbeien, chocolade

Recent bekeken