Betalen

Bij Wijnservices heeft u de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden:

• iDeal en Afterpay
• Vooruitbetaling
• Creditcard
• Contant bij afhalen

iDeal

Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank of SNS Bank? Dan kun je gebruik maken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen. Je selecteert je eigen bank, waarnu je terecht komt in de vertrouwde betaalomgeving. Hier kunt je je bestelling veilig en snel online betalen.  iDeal betalingen staat direct op onze rekening, waardoor wij je bestelling direct vanuit onze voorraad kunnen verzenden. iDeal is volledig gratis. Na afronding van je betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.

Afterpay

Je betaalt achteraf, je rekening wordt (zonder extra kosten) door Afterpay verzonden en met Afterpay afgerekend

Vooruitbetaling

Je kunt vooruitbetalen via factuur na het invoeren van je bestelling. Je maakt dan het orderbedrag zelf over op de rekening van Wijnservices.nl. Dit kun je bijvoorbeeld doen met internetbankieren van je eigen bank. Na ontvangst van betaling sturen wij je een ontvangsbevestiging via de e-mail, waarna wij je bestelling  binnen één tot twee werkdagen verzenden.
Rekeninginformatie
Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging.  De bank rekeninginformatie van Wijnservices.nl is:

NL71ABNA0407377069

BIC: ABNANL2A

Let op! Het kan soms enkele dagen duren voordat het bedrag op uw rekening naar onze rekening is overgeboekt. Houd rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen.

Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Wanneer je bestelling onze winkel verlaat, zal het bedrag van je creditcard worden gecrediteerd. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op jouw creditcardrekening.
Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Wijnservices veilig.

Indien je betaalt met een buitenlandse creditcard, behouden wij ons via onze payment Provider Mollie het recht voor om de transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse credit card te betalen.