Wat is dat, 11 bestellen=12 ontvangen?

Wat is dat 11=12?

 

"Wat is dat, 11=12?", vroeg een klant onlangs. "Nou, dat je 11 flessen wijn bestelt en er dan automatisch 12 ontvangt", was ons antwoord. "Dat zag ik niet bij de aantallen op de bevestiging", antwoordde de klant. Ze had gelijk. Al staat het er óók weer wel...Daarom maar even deze blog. We hebben een serie wijn (Gyo Vegan, la Villette Franse klassiekers, Paul Mas, Zenato, Parini, etc)  op 11=12 staan. Je bestelt er 11 en ontvangt er dan 12. Dat is ongeveer 9% korting. 

Heel lekker zijn bijvoorbeeld de rode, rosé en witte Cotémas wijn van Paul Mas. Een fantastisch wijndomein uit Zuid-Frankrijk, bij Pézenas. Ze hebben er ook een sfeervol restaurant op het wijndomein. Daar krijg je bij je eten de Cotémas als huiswijn. 

De witte wijn is fris, rijk en volsappig. Je proeft Méditaterraanse bloemen, zon en koelte van de nacht. De rosé is vriendelijke met zo'n lekkere diepgang, "wine to watch the girls go by", vertelde een New Yorker mij onlangs toen we bij Paul Mas waren. En dan de volle, maar toch ook soepele rode Rouge Intense, je proeft zwart en rood vers fruit en zo'n lekkere klassieke touch. 

Bestel je er hiervan 11 dan krijg je fles nr 12 gratis bij. Dan betaal je geen € 6,45 maar € 5,91 per fles. En beleef je Zuid-Frankrijk op een hele plezierige manier.

"En als je er dan 22 bestelt, vroeg de mevrouw, of 33?" 

Bestel je 22 flessen, dan ontvang je er 24. Dus 2 gratis. Bestel je er 33, dan ontvang je er 36. Dus 3 gratis.

Dus 22=24 en 33=36. Dàt is allemaal 11=12. Je ziet het als je het door hebt, zei Johan Cruyff al. Wil je 36 of meer flessen bestellen? Mail dan naar info@wijnservices.nl en vraag naar de speciale prijzen voor grote aantallen. We kunnen niet duidelijk genoeg zijn...

 

(C) Eduard Plate

 

Ook Paul Mas is 11 bestellen = 12 ontvangen. Net als la Villette, Gyo, Dal Cero en nog veel meer...

 

 Paul Mas 11 bestellen=12 ontvangen